As Experts Live is a Dutch event, this post is in Dutch. ­čÖé

Op 19 november is Experts Live weer te bezoeken in Cinemec in Ede. Het is het grootste Microsoft-gerelateerde community-event in Nederland en biedt met 49 breakout-sessies heel veel informatie over O365, Azure, OMS, EMS, Hyper-V, Azure Stack en Windows.

In de O365-track mag ik zelf ‘s ochtends mijn ervaringen delen met Skype Meeting Broadcast. Ik laat zien hoe de verschillende rollen technisch zijn ge├»mplementeerd, wat de (on)mogelijkheden zijn en laat in een aantal demo’s zien hoe een Skype Meeting Broadcast georganiseerd en geproduceerd wordt en wat de gebruikerservaring is voor de kijkers.

Wil je ook naar Experts Live maar heb je nog geen kaartjes? Ik mag een aantal kaarten weggeven! Stuur me een mailtje met je contactinformatie en wellicht kan ik je blij maken!

1 comments

Leave a Reply

*